20170118 kotakeittio tuotesivukuva
Valitse kielesi / Choose your language:

cze  pol  eng  usa


20180327 esite kansi   
Kotakeittiö® 2018 -esite           
kotakeittio gardenesite pikkukuva   
Kotakeittiö® Garden -esite          tulta ja terasta

Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä terästä kunnioitetaan. Kotakeittiön idea oli luoda kotaan tulisija, jossa voisi valmistaa ruokaa ja joka olisi turvallinen lämmönlähde sekä tunnelman luoja. Ensimmäinen Kotakeittiö tuli markkinoille 1993.


Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla tai hiilillä toimivaksi monitoimi-avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ja nauttimaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät. Kotakeittiöllä kiehautat kahvit, loimutat lohet, grillaat ja savustat lihat sekä keität padat ja puurot. Kestävä ja helppohoitoinen avotulisija on arkipäivän luksusta.

Pihalle tai vaikkapa kotaan!

Kotakeittiö® voidaan asentaa sellaisenaan joko pihalle tai ulkoterassille. Kotakeittiö voidaan myös asentaa sisätiloihin, esimerkiksi kotaan, grillikatokseen tai huvimajaan. Sisätiloihin asentaessa Kotakeittiöön tarvitaan erikseen saatavilla oleva piippusetti. Lisävarusteina saatavat piippujärjestelmät takaavat savunpoiston toimivuuden, kunhan rakennelman korvausilma on huomioitu oikein. Lisäksi piipun ylitystä katonrajasta on aina oltava n. 80 cm, jotta palomääräykset ovat voimassa ja saadaan kunnon veto aikaiseksi. Piippuelementtejä on myös saatavilla sulkupellillä.

Laaja mallisto

Tuoteperheen eri mallit ja kokoratkaisut sopivat pieniin pihoihin, julkisille paikoille, grillikatoksiin, huvimajoihin… Helppokäyttöiset, tukevat tasot kannattelevat raskaatkin rautapadat ja – pannut ja kattava perusvarustus antaa valmiudet usean ruuan valmistamiseen samanaikaisesti. Kotakeittiö® tulisijoja on saatavilla käyttötarkoituksesta riippuen korkeana ja matalana mallina; korkea malli on ergonominen työskentelykorkeudeltaan, kun taas matala malli luo lämpöä ja mukavuutta sisätiloihin aina lattiatasosta kattoon asti.  

Lisävarusteet lisäävät Kotakeittiö®:n käyttömahdollisuuksia entisestään. Lisävarusteita on saatavilla laidasta laitaan; sivupöytiä, suojapeitteitä, tuulisuojia, piippusettejä…  Ruoanlaittoon löytyy savustimia, vartaita, grillausritilöitä erikokoisina, valurautapannuja ja –pariloita, loimulautoja sekä saslik varrassettejä ja varrastikkuja on saatavilla erikseen kaikkiin malleihin.

Suomessa valmistettu

Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö®- tulisijojen laadun ja kestävyyden. Kotakeittiö® - tulisijat ovat pinnoitettu polttojauhemaaleilla mitkä kestävät erittäin hyvin lämpötilojen ja sään vaihteluita. Kotakeittiöiden ja piippujärjestelmien värivaihtoehtoina on perinteinen musta, antiikkikupari ja tyylikäs ruostumaton teräs, lukuun ottamatta BBQ mallistoa, jota on saatavilla mustana ja antiikkikuparinsävyisenä. 

kun ruoka on elamys