23112015 Muurikka savustimet tuotesivukuva
Muurikan valikoimassa on erilaisia savustusastioita avotulelle, kaasupolttimen päälle tai sähkögrilliin.

Suosittua, aitoa ja alkuperäistä Sähkösavustinta on valmistettu jo vuodesta 1999!
Muurikan Sähkösavustin on hetivalmis savustin sekä monipuolinen pihauuni. Sähkösavustin on alunperin tullut monelle tutuksi toimivana Opa-tuotteena. Tuote onkin sama vaikka sen brändi on muuttunut Muurikaksi. Edelleen sillä savustetaan tai paistetaan helposti kalat, lihat, vihannekset, makkarat ym. Ympäri vuoden, savulla tai ilman. Savupuruja käyttämällä laite savustaa ja ilman puruja laite toimii paistavana uunina.

SÄHKÖSAVUSTIMET

Kaksi eri kokoa, pienempi 1100 W, jossa on yksi savustusritilä ja isompi 1200 W, jossa on kaksi savustusritilää.
Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, heti käyttövalmis.
Erillinen irrotettava purupelti sekä ritilä helpottavat puhdistamista. Pakkaus sisältää savustusohjeet ja pienen pussillisen savustuspuruja.

Lisäksi uutuutena Muurikka Sähkösavustin PRO 1100W. Lämmönsäätöominaisuuden ansiosta käyttö on entistä monipuolisempaa! Laitteella voit valmistaa kalaa, lihaa, kasviksia, äyriäisiä… vain mielikuvitus on rajana. Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa. Savustimen takaosassa olevan tuuletusventtiilin kautta ylimääräinen kosteus pääsee ulos laitteesta ja rasvapeltiin kiinnittyvä kahva auttaa herkkujen ottamista savustimesta. Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa.

6845 sahkosavustin Sähkösavustin

Käyttöohjeet   Käyttövinkit   Reseptit

MUURIKKA SAVUSTUSASTIA

Pyöreä Savustusastia sopii hyvin Kesäkeittiöön.
Sekä Kaasupolttimella että Sähkögrillillä saadaan tasainen ja helposti säädettävä lämpö, jolloin erilaisten kalojen ja lihojen savustaminen on helppoa.

Savustusastia

MUURIKKA SAVUSTUSLAATIKKO

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas savustin.
Voidaan käyttää monessa paikassa, avotulella, grillissä tai kaasugrillissä. Mukana 2 ritilää ja rasvapelti.

savustuslaatikko

Tutustu savustimiin tarkemmin verkkokaupassamme.